ໝາກພິລາເປັນໝາກໄມ້ທີ່ມີລົດຫວານ ຫຼື ສົ້ມຫວານ ເຊິ່ງນ້ຳທີ່ບີບອອກມາຈາກແກ່ນ
ຈະຫອມຊວນດື່ມ, ພ້ອມປະກອບດ້ວຍນ້ຳຕານ ແລະ ກົດທີ່ມີປະໂຫຍດ ລວມທັງວິຕາມິນ A, C, E, ທາດເຫຼັກ, ແຄລຊຽມ ແລະ ແມ໋ກນີຊຽມ ເພາະເປັນແຮ່ທາດສຳຄັນທີ່ຮ່າງກາຍຕ້ອງການ.
ຕາມຜົນວິໄຈໃນສະຫະລັດອາເມລິກາໃຫ້ຮູ້ວ່າ: ນ້ຳພິລາມີລິດຕ້ານອະນຸມູນອິດ
ສະຫຼະດີຫຼາຍເຖິງ 3 ເທົ່າຂອງວາຍແດງ, ຊາຂຽວ, ນ້ຳບູຣເບີຣີ, ນ້ຳແຄນເບີຣີ, ນ້ຳລະແຊ້ງສີມ່ວງ ແລະ ນ້ຳໝາກໄມ້ຊະນິດອື່ນໆໃນປະລິມານທີ່ເທົ່າກັນ.
ເລືອດແດງ, ຫຼຸດການເກີດມະເຮັງເຕົ້ານົມ, ມະເຮັງຜິວໜັງ, ດີຕໍ່ຫົວໃຈ, ຫຼຸດອາການອັກເສບ, ປ້ອງກັນພະຍາດກະດູກຜ່ອຍ ແລະ ອື່ນໆ.
ນອກຈາກນີ້, ຍັງຊ່ວຍໃຫ້ຜິວໜ້າເຕັ່ງຕຶງໄດ້ນຳໂດຍນຳເອົານ້ຳໝາກພິລາປະມານ 1 ບ່ວງກາເຟ ແລ້ວ ນຳມາທາໜ້າປະໄວ້ປະມານ 10 ນາທີ ແລ້ວລ້າງອອກດ້ວຍນ້ຳເຢັນ.
ເຊິ່ງນ້ຳໝາກພິລາຈະຊ່ວຍໃຫ້ຜິວງາມຈາກພາຍໃນ, ປ້ອງກັນຜິວຈາກການທຳລາຍຂອງລັງສີ, ເພື່ອໃຫ້ໄດ້ຄຸນຄ່າຄວນຄັ້ນນ້ຳໝາກພິລາສົດໆແລ້ວເກັບໄວ້ໃນຕູ້ເຢັນ.
-----------------
Laos Update : ໃຫ້ທ່ານຫຼາຍກວ່າຂ່າວ
0 comments:
Post a Comment